"Jag grundade Sophie by Sophie 2006 efter att under mina unga år fyllts av stor inspiration av min farmors excentriska smyckeskollektion. Från att ha utforskat alla olika stenar som jag kunnat hitta på resor och stränder. Jag älskade hur glittrande skönhet kunde komma från grova bergarter och hur mjukheten och grovheten tillsammans kunde skapa en magisk fusion. 

Min vision är att skapa lekfulla smycken med en modern twist. Min favorit ädelsten är krysopras, både på grund av dess havsgröna och djupa färg. Den har blivit Sophie by Sophie's signum färg. 

// Sophie, grundare och designer av Sophie by Sophie

HISTORIEN BAKOM SOPHIE BY SOPHIE

Från en tidig ålder hittade den svenskfödda Sophie Gyllenhammar ett intresse för ädelstenar, redan då skapades en livslång kärlekshistoria till stenar och smycken. Sophie utvecklade en fascination och ett intresse för hur glittrande ädelstenar kunde komma från det råa och karga berget. I naturens identifierar sig Sophie de oändliga möjligheterna genom både kombination och karaktär. I Sophie's värld, är varje unik skiftning, komposition och brister i en ädelsten vittnar om liv och individualitet. 

Sophie by Sophie grundades 2006 av Sophie Gyllenhammar Mattsson. Den moderna smyckekollektionen handlar om lekfullhet och oväntade kombinationer. Mjukhet möter råhet, klassiskt möter modernt med starka färger och former i en spännande kombination. Återkommande symboler för kärlek, fred, hopp och tro är dagliga påminnelser om tidslösa sanningar i en snabb utvecklande värld.

I sin design kombinerar Sophie klassiskt och modernt med sin egna personliga omisskännliga touch kommer till liv med ett stänk av färgglada stenar och djärva former. Hennes signifikanta känsla för kontraster har gett Sophie en mångsidig kundkrets av internationella modeikoner, kungligheter och moderna kvinnor i alla åldrar som vill lägga till en attityd till sin vardagliga stil.

Sophie by Sophie har blivit ett varumärke för självsäkra kvinnor med en egen stil i alla åldrar!

Välkommen till mitt hörn av världen!

Sophie