• Hos oss kan du känna dig trygg när du handlar online
Vi erbjuder personlig service online – vår Kundtjänst besvarar dina frågor och vägleder dig till ett tryggt köp.
  • Hur vi kan hjälpa dig
Personlig service är något du kan förvänta dig av oss när du shoppar hemifrån.
Vår Kundstjänst kan allt om vårt sortiment och hjälper dig gärna om du behöver inspiration eller vägledning. Söker du inspiration, är ute efter en present eller behöver hjälp kring storlek så är vår Kundtjänst endast ett knapptryck bort. Vi besvarar dina frågor inom 24h och du kan alltid nå oss på telefonnummer
+ 46 (08) 612 12 40 måndag-fredag mellan 09.00 & 17.00 (lunchstängt 12.00-13.00). 
  • Vi hjälper dig till ett tryggt köp hemifrån
Du ska känna dig trygg när du handlar hos oss online. Om du känner du dig osäker så vägleder Kundtjänst dig genom hela köpet för att göra det så smidigt och enkelt för dig som möjligt. Här kan du läsa om våra pe- och leveransvillkor.
  • Är det en present 
Vill du överraska någon på avstånd med en present? Det löser vi – välj din gåva, välj kortbetalning och ändra leveransadress till önskad mottagare. Om du önskar ett annat betalalternativ eller behöver hjälp med att hitta någon passande present så finns Kundjtänst här för dig. Vi erbjuder olika leveransalternativ  – till dig som vill ge bort en present under rådande omständigheter.
  • Behöver du hjälp med storlek
Det kan vara klokt att testa ut rätt storlek innan du tänkt investera i ett smycke. Vi rekommenderar att man använder sig av vår storleksguide, här kan du läsa mer. Känner du dig osäker så hjälper vår Kundtjänst till. Maila din fråga här eller så ringer du oss på telefonnummer + 46 (08) 612 12 40 måndag-fredag mellan 09.00 & 17.00 (lunchstängt 12.00-13.00).  
  • Made to order 
Några av våra smycken och kollektioner är så kallade beställningsvaror som vi inte har på lager. Dessa smycken är till exempel jubileumssmycken, förlovning- och vigselringar som tillverkas vid lagd order. Dessa beställningar görs precis som vanligt, eller efter konsultation enda skillnaden är att leveranstiden förlängs där preliminärt fraktdatum anges innan du beställer.
  • Make it personal
För att göra ett smycke mer personligt så erbjuder vi olika typer av gravyr, symboler, siffror och personliga budskap som ger uttryck för dina känslor. Ett smycke med en personlig gravyr är en mycket omtyckt present som tillför det där lilla extra. För att beställa ett "Make It Personal" smycke så är du välkommen att kontakta vår Kundtjänst på mail eller på telefonnummer + 46 (08) 612 12 40 måndag-fredag mellan 09.00 & 17.00 (lunchstängt 12.00-13.00). *För alla våra bröllopsringar så ingår gravyr kostnadsfritt. Om du köper din ring online så är du välkommen att kontakta Kundtjänst för att få med gravyren i din beställning.
  • Har något blivit fel
Har något blivit fel med din order? Kontakta Kundtjänst via e-post eller på telefon, + 46 (08) 612 12 40 måndag-fredag mellan 09.00 & 17.00 (lunchstängt 12.00-13.00), så hjälper vi dig att ställa allt till rätta.